Tetor 2011 - SITA manaxhohet nga MBUMK. Platformat tona vazhdojnë të mbeten të njëjtat.

Vini re se nëse do kërkoni cmimet për periudhen para vitit 2011 Cmimi Min- përfaqson madhësinë e vogël, Mes-madhësinë e mesme dhe Max madhësinë e madhe.

Raportimi behet sipas vlerës së cmimit, keshtu Min-cmimi minimal, Mes-cmimi mesatar dhe Max-cmimi maksimal

Për më shumë informacion kontaktoni stafin e SITA

Faleminderit
SITA staff

 

KRITERET E FILTRIMIT

Data:
Tregu:
 
 
Kategoria:
Produkti:
Varieteti:
 
  

fruta

Molla

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
Golden DeliciousKorçë---120121130
Fier---105126140
Lushnje506575130136145
Tiranë606060140140140
StarkingKorçë---9095100
Fier---105126140
Lushnje556370120130140
Tiranë707070135140145
Granny SmithKorçë505460---
Fier---135137140
Lushnje505665---
Tiranë808080140140140

Portokalle

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
NavelKorçë---808490
Fier---100100100
Lushnje---808695
Tiranë---8092100

Limon

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
I verdhëKorçë---130134140
Fier---100144200
Lushnje---120125130
Tiranë150150150150150150

Pjeper

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
Trad.Korçë120124130---
Fier8088100---
Tiranë80103120---

Shalqini

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
Trad.Korçë130134140---
Fier505460---
Tiranë353535---

perime

Ulli

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
TavolineKorçë130140150200223230
Fier140140140230230230
Lushnje135143150---
Tiranë140148150170180190

Domate

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
SereKorçë404040---
Fier305075---
Lushnje254865---
Tiranë606570---

Kastraveci

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
SereKorçë202530---
Fier303450---
Lushnje153040---
Tiranë303950---

Speci

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
SereKorçë110117120---
Fier110128140---
Lushnje105114120---
Tiranë140143150---

Laker

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
E bardhëFier707885---
E kuqeFier100100100---
Lushnje7590105---
Tiranë8090100---

Lulelaker

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
Trad.Korçë150156170---
Fier250250250---
Tiranë150150150---

Brokoli

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
Trad.Korçë150184200---
Fier80120150---
Lushnje230242250---
Tiranë220230240---

Karrota

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
Trad.Korçë120127130---
Fier7094120---
Lushnje100112120---
Tiranë808080---

Barbunja

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
Trad.Fier140147150---
Lushnje135144155---
Tiranë130142160---

Patellxhan

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
Trad.Korçë110117120---
Fier8090100---
Lushnje9097110---
Tiranë9098100---

Kungull

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
Trad.Korçë353940---
Fier405560---
Lushnje303945---
Tiranë405060---

Fasule

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
E bardhëKorçë250250250---
Fier250252260240240240
Lushnje210225240220231240
Tiranë250276300220230240

Qepe

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
Të njomaKorçë404650---
Fier8092100---
Lushnje657280---
Tiranë9092100---
Të thataKorçë404450606060
Fier555555555760
Lushnje355060606675
Tiranë606060606060

Patate

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
Trad.Korçë606265---
Fier808290656870
Lushnje707890606575
Tiranë9093100707070

Spinaqi

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
FusheKorçë353940---
Fier707680---
Lushnje556475---
Tiranë505360---

Sallate jeshile

VarietetiTreguVendi / Vlera
lek / kg
Import / Vlera
lek / kg
  MinMesMaxMinMesMax
FusheKorçë506670---
Fier606870---
Lushnje505865---
Tiranë505260---

Mbledhja e te dhenave mundesohet nga Developmet Alternatives Inc, nenkontraktor i USAID ne Shqiperi. Ato mblidhen sipas nje metodologjie rigoroze, megjithate vlefshmeria dhe saktesia e te dhenave jane vetem nen pergjegjesine e DAI. Nese keni pyetje dhe komente ju lutem dergoni email prane: vilma_xhakollari@dai.com ose joana_gerollari@dai.com