Rreth Nesh

You are here: Home / Rreth Nesh

Misioni:

Për të ofruar një përvojë të jashtëzakonshme blerjesh, duke ofruar shërbimin më të mirë, vlerën, cilësinë, dhe produktet më të freskëta duke qenë, kujdestarë të mirë të mjedisit tonë dhe duke i dhënë vlere komunitetit të cilit i shërbejmë.

Vizioni:

Te behemi supermarketi Nr1 në komunitetin tone, duke ofruar ambientin më mikpritës të blerjeve në industri, duke kursyer kohën e paratë e konsumatorëve tanë qe te ndertojme marken tone me statusin e te parit.

Vlerat:

 • Puna në grup

  përmbushjen e sfidave dhe mundësive tona si një ekip, i fokusuar në qëllimet e përbashkëta.

 • Respekti

  trajtimin me respekt dhe dinjitet të kolegëve, klientëve, furnizuesve, shitësve

 • Përsosmëri

  përpjekje për përsosmëri dhe duke punuar për tu përmirësuar çdo ditë.

 • Përgjegjësi

  jemi përgjegjës për dorëzimin e rezultateve dhe gjithmonë duke bërë gjënë e duhur.

 • Integriteti dhe transparenca

  Veprimet dhe operacionet tona janë transparente..

 • Cilësia e Shërbimit

  Klientët tanë marrin më të mirën e shërbimit tonë të dedikuar dhe efikas.

 • Profesionalizëm

  Ne përpiqemi për të mirën në çdo gjë për të ruajtur etikën profesionale dhe mendjemprehtësinë e biznesit.

 • Përgjegjësi sociale

  Ne vlerësojmë komunitetin tonë dhe kështu ne përpiqemi për të dhënë përsëri sa më shumë të jetë e mundur përmes përgjegjësive të ndryshme sociale.